Konferans Salonu

Okulumuz bünyesinde 2. Katta hizmet veren konferans salonumuz, okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetler için çok amaçlı olarak kullanılmaktadır. Belirli gün ve haftalarda düzenlenen programlar, seminerler ve okulumuzun yıl içi toplantılarında kullanılan büyük bir hizmet alanıdır aynı zamanda.

Konferans salonumuz, kampüs alanımız içerisinde yer alan en büyük salonlardan biri olup harikulade hazırlanan sahnesi, ışık ve ses sistemleriyle birlikte 329 koltuktan oluşmaktadır.

Okul yerleşkesi içinde bulunduğu konum itibariyle güneş ışınlarını dikine alabilmekte ve amfi düzeni oturma sistemiyle misafirlerimize ve tüm okul öğrenci, öğretmen ve diğer personellerine huzurlu bir izleme alanı sağlayabilmektedir.