Spor Okulu

Kuruluşumuzdan itibaren TED Konya Koleji olarak yetiştirdiğimiz çocuklara örnek olduğumuzun bilincindeyiz. Daima dürüst, şeffaf, adil ve sevgi dolu olmaya özen göstermekteyiz. Davranışlarımızı ve karakterlerimizi örnek alan çocuklarımıza bu yönde bir eğitim aşılamakta ve eğitim kadromuzu da bu yönde oluşturmaktayız.

Özellikle günümüzde, yaşadığımız çevrede yabancılaşan insanların birbirlerine karşı güven eksikliğinin bol olduğu bir ortamdayız. Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın güvenli, huzurlu ve kaliteli bir ortamda birbirleriyle arkadaşça anlaşarak yaşayabilmelerini sağlamak için çalışma koşullarımızı her zaman sorgulamaktayız.

Takım sporlarında başarmak için en önemli kural takım olabilmektir. Bunun için görev bilinci, iş bölümü yapma, paylaşma, planlı ve programlı çalışma, organize olabilme gibi kavramları ekibimizle birlikte öğrencilerimize aşılamaktayız. Yaptığımız işin tek başına değil de paylaşarak daha başarılı ve daha kolay olduğunu göstermenin ileriye yönelik paylaşımcı ve işbirlikçi bir ülkede yaşamak için önemli bir adım olduğunun farkındayız.

Ekip olarak, kuruluşumuzdan bugüne devamlı olarak ilerleyen ve yenilikleri takip eden, her zaman çalışan ve "İşleyen demir pas tutmaz." mantığını benimseyen bir yapıda olmaya özen göstermekteyiz.

Bizler ne kadar büyük bir sorumluluk taşıdığımızın farkındayız. Cumhuriyetimizin özgüvenli neferlerini yetiştirmek için ulu önderimiz Atatürk’ün "Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur." sözünü benimsedik. Her şey çocuklarımız ve geleceğimiz için...