Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programımızı Düzenledik

TED Konya Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına okul bahçemizde düzenlenen törenle “Merhaba” dedi. Konya’da Türk Eğitim Derneği çatısı altında eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştiren TED Konya Koleji, yeni meşaleler yetiştirmek amacıyla yeni bir sezonun açılışını gerçekleştirdi.

Okul açılış programımız;  idari kadromuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimizin katılımıyla yapıldı. Programımızın başında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder ATATÜRK ve onun eğitim yolunda her zaman yanında olan arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı söyledik.

İlk gün itibariyle okulumuzun açılış konuşmasını okul müdürümüz Bahattin Demir yaptı. Okul müdürümüz konuşmasında öğrencilerimize yönelik hazırlanan programlardan bahsederek yapılması gerekenleri anlattı. Ardından ilköğretim haftası dolayısıyla ilkokul ve orta okul öğrencilerimiz, günün anlam ve önemine hitaben şiirlerini okudular. Lise son öğrencilerimizden Tuğçe Sarpdere, bir konuşma yaparak tüm katılımcılara TED aidiyetini anlattı. Uzun bir tatil döneminin ardından ilk zilimizin çalmasıyla öğrencilerimiz,  sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçerek yeni bir yıla başlamanın heyecan ve sevincini yaşadılar.

TED Konya Koleji olarak başta TED ailesi olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyoruz.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programımızı Düzenledik