Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar

Öğrencilerimiz Yabancı Dil Eğitiminde kendilerini uluslararası alanda da ispatladılar. Bir önceki eğitim-öğretim yılında yapılan Cambridge Uluslararası sınavlarda üstün başarılar sergileyerek TED Konya Kolejini en iyi şekilde temsil ettiler.

Uluslararası Cambridge Sınavlarına katılarak başarılı olan öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Okulumuz İngilizce zümresinin organize ettiği program, konferans salonumuzda yapıldı.

Programın başında bir konuşma yapan Yabancı Diller Zümre Başkanı İsmail Köseoğlu, yıl içinde gerçekleştirilen Yabancı Dil sınavlarına katılımın önemini anlattı. Bu sınavların eğitim-öğretim hayatına etkilerinin ve üniversite sürecinde sağladığı faydaların dile getirildiği sunumun sonunda sertifikalar öğrencilerimize takdim edildi. Tek tek sahneye çağrılan öğrencilerimiz, yabancı dil alanında başarılı olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar