Kariyer Günleri Programımız Başladı

Okulumuz Rehberlik Servisinin öğrencilerimize yönelik olarak planladığı “Kariyer Günleri” programız başladı.

Kariyer Günleri programımız, iş hayatında belirli bir noktaya gelmiş ve kariyerinde örnek davranışlar göstererek topluma faydalı olan insanların deneyimlerinin paylaşılmasını kapsamaktadır. Tanıtım toplantılarımız; 8. 11. ve 12. Sınıfta eğitim gören öğrencilerimize yönelik düzenlenmektedir.

Planlanan program doğrultusunda ilk konuğumuz Kent Plaza AVM Müdürü Funda OLGUN oldu. Funda Hanım yönetimimizin davetini kırmayarak öğrencilerimize tırmandığı kariyer basamaklarını anlatan bir sunum yaptı. Sunum sırasında çekilişler de yaptıran Funda Hanım, çeşitli hediyeler dağıttı. Etkinliğimiz, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Kariyer Günleri Programımız Başladı