Türk Kızılay'ının Önemi Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinin planlamış olduğu “Kızılay’ın Önemi" ne yönelik seminerimiz, okulumuz konferans salonunda düzenlendi.

Program kapsamında Türk Kızılayı Sosyal Hizmetler Birim Sorumlusu Gülnur Ece hanımefendi okulumuza gelerek öğrencilerimizi Kızılay’ın önemi ve faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Gülnur hanım; Kızılay’ın sanılanın aksine sadece kan bağışı yapılan bir kurum olmadığını, her türlü afet vb. durumlarda ayrım gözetmeksizin insanların yardımına koştuğunu belirtti. Programın devamında öğrencilerimizin yaş ve seviyelerine uygun, Kızılay’ın yedi temel ilkesini içeren animasyon filmi izletildi. Son olarak Kızılay tarafından öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıldı.

TED Konya Koleji ailesi olarak Türk Kızılay'ına bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Türk Kızılay'ının Önemi Konulu Seminer Gerçekleştirildi