"Kariyer Günleri" Kapsamında 2. Seminerimizi Düzenledik

Okulumuz Rehberlik Servisinin öğrencilerimize yönelik olarak planladığı “Kariyer Günleri” programız devam ediyor. Programımız doğrultusunda her hafta öğrencilerimize anketler düzenleyerek konuklarımızı onların belirlemesini istiyoruz. Anket sonuçlarına göre rehberlik servisimiz konuklarımızı okulumuza davet ediyor.

Programımızda bu haftaki konuğumuz Konya Çimento Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet GÖZEN oldu.

Öğrencilerimizle okulumuz konferans salonunda buluşan Ahmet Bey, onlara kariyerine ulaşma noktasında hangi aşamalardan geçtiğini anlatarak öğrencilerimizin sorduğu sorulara samimi cevaplar verdi. Program akışında öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtarak farklı bir sunum ortamı oluşturdu.

"Kariyer Günleri" Kapsamında 2. Seminerimizi Düzenledik