HOŞ GELDİN 2018

Yeni bir yıl, yeni heyecanlar, yeni mutluluklar ve yeni başarılar… Vizyonumuz ve misyonumuzla yeni bir yıla daha sağlık, mutluluk ve huzur içinde başlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

TED Konya Koleji Ailesi, düzenlenen etkinlikler ile yılbaşına erken girdi. Kutlamalarımız ilk olarak Anaokulumuzda başladı. Öğrencilerimiz, hazırlanan yılbaşı pastasını hep beraber keserek müzikler eşliğinde eğlendiler. Anaokulumuza 1. Sınıf öğrencilerimiz misafir oldular ve onlarla harika saatler geçirdiler.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz için ise okulumuz korosu ve müzik orkestrası mini bir konser düzenledi. Konser sonrası okul yönetimimizden öğrencilerimize bir sürpriz yapılarak hep birlikte en güzel dileklerle yılbaşı pastamız kesildi.  Öğrencilerimiz yılbaşı öncesi yeni bir yıla girecek olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadılar.

2018 yılının tüm akademik kadromuza, çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize sevdikleri ile birlikte sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. TED'li Olmak Ayrıcalıktır!

HOŞ GELDİN 2018