Okulumuzda Karne Heyecanı Yaşandı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi, düzenlediğimiz karne töreni ile sona erdi. Okulumuzun tüm kademelerinde eğitim gören öğrencilerimiz aileleriyle birlikte karne coşkusunu yaşadılar.

Genel Müdürümüz Gülören KALE,  Genel Koordinatörümüz Erdoğan ÖZMEN, Anaokulu-İlkokul Müdürümüz Bahattin DEMİR, Müdür Yardımcılarımız Gülbahar MARAŞ ve Duygu BAYTOK tüm sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize çikolata ikram ettiler. Başarıları için teşekkür edip iyi tatiller dilediler.

Sınıflarında öğretmenlerinden karnelerini alan öğrencilerimiz, idari katımızda hazırlanan törene katıldılar. Törende I. Dönem itibariyle çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencilerimize madalya ve belgeleri okul yönetimimiz tarafından takdim edildi. Tören sonunda bir konuşma yapan Genel Koordinatör Müdürümüz Erdoğan ÖZMEN, tüm öğrencilerimizi kutlayarak iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Okulumuzda Karne Heyecanı Yaşandı