Öğretmenlerimize Yönelik Ölçme ve Değerlendirme Semineri Yapıldı

Eğitim sürecinin temel öğelerinden biri olan ölçme ve değerlendirme sürecinin öğretmenlerimiz tarafından en iyi şekilde düzenlenebilmesi adına, TED Genel Merkezi Ölçme Değerlendirme Koordinatörlüğü okulumuzda 10 Şubat tarihinde bir seminer düzenledi. Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını belirlemek için yaptığımız sınavların kalitesini ve niteliğini daha da artırmak amacıyla düzenlenen seminere İlkokul ve Ortaokul öğretmenlerimiz katıldı.

Farklı soru tiplerinde soru yazma ve yanıt anahtarı hazırlamanın değerlendirildiği programımıza TED Genel Merkezi Ölçme değerlendirme Koordinatörü Çiğdem Özgen Tuncer katıldı. Diğer yandan okul müdür yardımcılarımıza yönelik olarak TED genel Merkezi Ölçme Değerlendirme Koordinatörlüğü Uzmanı Tolga Semen, sınavlar ve denemeler sonrası atılabilecek adımlar hakkında birtakım görüşmeler gerçekleştirdi.

Öğretmenlerimize Yönelik Ölçme ve Değerlendirme Semineri Yapıldı