Sanat Haftamızı Çeşitlik Etkinliklerle Kutladık

Dünyaca ünlü sanatçı Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan’da kutlanan “Dünya Sanat Günü” etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerde sponsorluğumuzu ART DECO boya firması üstlendi.

Düzenlediğimiz etkinliklerde yapılan boyama çalışmalarıyla adeta bir renk cümbüşü oluşturuldu.  Anaokulu ve İlkokulumuz öğrencilerinin katıldığı etkinliğimiz bir gün boyunca devam etti. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hicran VARLIK rehberliğinde yürütülen etkinliğimiz, öğrencilerimizin hayal dünyalarındaki renkleri özgürce tuvale yansıtmayı amaçlarken ortaokul öğrencilerimizin de müziğe olan tutkusunu da yansıttı. Öğrencilerimiz resim ve boyama çalışmalarını yine kendi öğrencilerimizin yapmış olduğu müziklerle sürdürerek günün keyfini çıkardılar.

Her günümüz sanatla dolu olsun.

Sanat Haftamızı Çeşitlik Etkinliklerle Kutladık