23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

Büyük liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 23 Nisan 1920’de TBMM’yi açarak bu anlamlı günü tüm çocuklara armağan ettiği günün 98.yılını okulumuzda düzenlediğimiz programla büyük bir sevinç ve coşku içinde kutladık.

Konferans salonumuzda saat 10.00’da başlayan programımıza saygıdeğer velilerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve bu günü daha da anlamlı kılan öğrencilerimiz katıldı. Okulumuz genelinde Milli Egemenlik Haftasıyla başlayan kutlamalarımız, 23 Nisan Pazartesi günü K-12 bütünlüğüyle devam etti.

Her anıyla çocuklarımızın neşesini yansıtan programımız, Anaokulu öğrencilerimizin misafirlerimizi selamlayarak sundukları güzel dilekler ve şiirlerle başladı. Bayrağımızın silüeti, öğrencilerimizin şovlarıyla sahnede canlandı. 8. Sınıf öğrencilerimiz sundukları “23 Nisan” piyesiyle, bu bayramın köyden kente tüm çocukların bayramı ve tüm ulusun egemenliğinin bir göstergesi olduğunu vurguladılar. Son bölümde çeşitli kademelerimizden oluşan müzik topluluğumuz ve jimnastik ekibimiz, bize ve misafirlerimize neşe ve heyecan içinde izlediğimiz harika gösteriler sundular.

Tüm çocuklarımızın ve ulusun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık