Okuryazar Bir Birey Olmanın Müjdesini Verdik!

TED Konya Koleji olarak 1. sınıflarımızın "Okuma Bayramı" nı çeşitli etkinliklerle kutladık.

Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile TED Konya Koleji Hatice&Şükrü Bağrıaçık Konferans Salonu’nda büyük bir coşku ile kutladığımız "Okuma Bayramı"mız, 1. Sınıf öğrencilerimizin okur-yazar bir birey olduklarını göstermek açısından onlara büyük bir fırsat oldu. Öğrencilerimiz, kalplerinde taşıdıkları büyük bir mutluluk ve tatlı bir heyecanla hünerlerini tüm davetlilere gösterdiler. Birbirinden güzel gösteriler ile ailelerine unutulmaz dakikalar yaşatan öğrencilerimizi, okuma bayramı kutlamaları boyunca gösterdikleri yüksek performanstan dolayı kutluyor ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okuryazar Bir Birey Olmanın Müjdesini Verdik!