Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvalarımız Başladı

Okulumuzda veli-öğretmen-öğrenci kaynaşmasını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Daha önce uyguladığımız çocuklar babalara karşı futbol turnuvasından sonra şimdi de velilerimizin birbirleriyle tanışmasına vesile olmak düşüncesiyle masa tenisi turnuvalarımızı başlattık.

Turnuvalar için belirlediğimiz tarih ve saatlerde okulumuza gelen velilerimiz, birbirleriyle tanışarak müsabakalara çıkıyorlar. Çocuklarının destekleriyle karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde devam eden turnuvalarımızda çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Müsabakalarımızın 1. ve 2. Ayakları tamamlandı. Tur atlayan velilerimiz bir sonraki yarı final etabında karşılaşarak müsabakaları tamamlayacaklar. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvalarımız Başladı