Sahne Sırası Anaokulu Öğrencilerimizin

Yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte okulumuzun tüm gruplarında düzenlediğimiz yılsonu etkinlikleri de belirlenen programlar çerçevesinde bir bir gerçekleştiriliyor. Bu etkinlikler kapsamında sahneyi Anaokulu öğrencilerimize bıraktık.

Anaokulumuz öğrencileri, yıl boyunca bütün derslerimizden öğrendikleri bilgiler doğrultusunda, tüm öğretmenlerimiz ile birlikte çalışarak, güzel bir yılsonu gösterisi yaptı. Gösterimizde, İngilizce ve Müzik derslerinde oluşturduğumuz korolarımızı, dans gösterilerimizi velilerimizin beğenisine sunduk. Bunun yanında "TED Marşı" ve "Hoş Geldiniz" şiiri öğrencilerimizin coşkulu anlatımıyla programımızı renklendirdi. Dopdolu bir yıl geçirmenin mutluluğunu yaşarken, sahnede öğrendiklerimizi ailelerimize sunmak bizleri ve öğrencilerimiz çok gururlandırdı.

Sahne Sırası Anaokulu Öğrencilerimizin