Öğrencilerimiz Avrupa Kod Haftasını Kutladı

Okulumuz öğrencileri 6-21 Ekim tarihlerinde kutlanan Europe Code Week (Avrupa Kod Haftası) kapsamında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Perihan Horasanlı rehberliğinde birtakım çalışmalar yaparak kodlama haftasını kutladılar.

Gelişen teknolojilerin okulumuzda daha etkin ve profesyonel olarak uygulanması amacıyla yapılan çalışmalarda, öğrencilerimizin zihinsel gelişimlerini destekleyecek birçok etkinlik yapıldı. Öğrencilerimiz için düzenlenen etkinliklerde Scratch programı kullanıldı. Kullanılan bu program doğrultusunda öğrencilerimiz birçok proje ürettiler. Uygulama esnasında “Uçuşa Geçen Kedi, Elma Toplama, Trambolinde Zıplayan ve Muz Yiyen Maymun” gibi oyunlar kodlayarak hem eğlendiler hem de kodlamanın önemini kavradılar.

Öğrencilerimiz Avrupa Kod Haftasını Kutladı