Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar

Uluslararası Cambridge Sınavlarına katılarak başarılı olan öğrencilerimize sertifikaları yapılan törenle dağıtıldı. Okulumuz İngilizce zümresinin organize ettiği program, konferans salonumuzda yapıldı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı içinde, ulusal ve uluslararası bazda çeşitli sınavlara katılan ve bu sınavlarda başarılı olan öğrencilerimizin katıldığı sertifika töreninde, bir konuşma yapan Yabancı Diller Zümre Başkanı İsmail Köseoğlu, yıl içinde gerçekleştirilen Yabancı Dil sınavlarına katılımın önemini ve gelecek yaşamda öğrencilerimize sağlayıcı avantajları anlattı. Konuşmanın sonunda sertifikalar öğrencilerimize takdim edildi. Tek tek sahneye çağrılan öğrencilerimiz, yabancı dil alanında başarılı olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar