Cumhuriyetimizin 95. Yılını Özel Bir Programla Kutladık

Kurtuluştan kuruluşa giden zorlu yolun sonunda ulaştığımız Cumhuriyet, korumamız ve ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımızdır. Bu "EN BÜYÜK BAYRAMIMIZDA" geçmişimizle gurur duyuyor, yarınlara güvenle bakıyoruz. Bu anlamlı günde, Ulusumuzun uygar dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayan Cumhuriyet'e, Atatürk gibi insanlığın övgüsünü ve sevgisini kazanan büyük bir Önder'e, bağımsız bir yurda, ülkesini gönülden seven kuşaklara sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu duygular ışığında,90 yıldır Cumhuriyetimize değerler yetiştirme ülküsüyle yola çıkan Türk Eğitim Derneğinin çatısı altında vizyonumuzu daha da geliştirerek yolumuza devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü kutlamak amacıyla 7’den 70’e tüm fertlerimizle bir araya gelerek okulumuz konferans salonunda bir kutlama töreni düzenledik. Bu yılki kutlamamızda “Uzun İnce Bir Yol” temasını işleyerek “Kurtuluştan Kuruluşa” Cumhuriyetimizi anlattık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programımız Anaokulu öğrencilerimizin Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’E teşekkürlerini ileten mini oratoryosuyla yol aldı. Okulumuzun farklı bölümlerinden birçok öğrencinin katılım sağladığı programımızda, İlkokul 2. Sınıf öğrencilerinin “Bir Resim Yap Çocuğum” gösterisi ve oratoryosu Atatürk’ü ve Cumhuriyeti anlatan en özel anları oluşturdu. Lise öğrencilerimiz programımıza İnkılâplar Defilesi ve Kerimoğlu Zeybeğiyle bir başka güzellik kattılar. Bu özel gün için hazırlanan okul koromuz ise söyledikleri marşlarla coşkumuza ortak oldular.

Cumhuriyetimizin 95. Yılı hepimize kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin 95. Yılını Özel Bir Programla Kutladık