Türk Eğitim Derneği TED Kolejleri 3. Bölge Müdürleri Toplantısı Sivas'ta Yapıldı

Türk Eğitim Derneği 3. Bölgesinde bulunan TED Okulları Müdürler Toplantısı 1-3 Kasım 2018 tarihlerinde Sivas’ta yapıldı.

TED Sivas Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3.Bölge Müdürleri Toplantısına; TED Ankara Koleji Müdürü Sedef ERYURT, TED Eskişehir Koleji Müdürü Esin KESKİN, TED Kayseri Koleji Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, TED Konya Koleji Müdürü Erdoğan ÖZMEN, TED Polatlı Koleji Müdürü Muhittin KOÇAL ve TED Sivas Koleji Müdürleri Çetin ÖZDEMİR ile Zeliha ŞERBETÇİ katıldı.

Program, TED Sivas Koleji bahçesinde misafir TED okulları adına ağaç dikimiyle başladı. Okul müdürleri, Sivas’a gelirken kendi okullarının bahçesinden getirdikleri toprakları, okulları adına dikilen ağaçların toprağına ilave ettiler. Ayrıca TED Sivas Koleji bahçesinde 2 yıl önce Sivas Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle kurulan fidanlıkta tohumdan üretilen fidanlar da TED Sivas Koleji adına diğer okulların bahçesine dikilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.