"Kitap Kurdu" Projemiz Devam Ediyor

Okulumuzda “Kitap Kurdu” projesi adı altında uyguladığımız 100 temel eser okuma ve değerlendirme projesi,  etkin katılım ve ilgiyle bu yıl da devam ediyor. Öğrencilerimizi okuma sürecinde daha etkin kılmak, kazanımlarını fonksiyonel olarak artırmak adına planladığımız kitap okuma etkinliğini her ay periyodik olarak takip ediyoruz.

“Kitap Kurdu” projemiz ile kelime küpü oyunu, mitolojik karakter oluşturma, zihinde canlananları resmetme, kitap tahlili yapma, kitap içeriğinden yola çıkarak hayalindeki mesleği tanıtma gibi etkinlikleri hazırlayan öğrencilerimiz;  konuşma kurallarını uygulama, sesini ve beden dilini etkili kullanma, kendini sözlü olarak ifade etme, araştırma yapma, bilgilerini organize ederek sunma, topluluk karşısında konuşma vb. birçok kazanıma ulaşmak adına çalışmalar yapmış oluyor.

"Kitap Kurdu" Projemiz Devam Ediyor