Öğrencilerimiz Öğretmenlerimizin En Anlamlı Gününü Kutladılar

24 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmeni unvanını aldığı gündür. Bu gün 24 Kasım 1981’den beri öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı güne gereken önemi göstererek günler öncesinden hazırlıklara başlayan öğrencilerimiz, öğretmenlerine olan sevgilerini düzenledikleri güzel bir programla gösterdiler.

Program öncesinde öğretmenlerimiz, konferans salonumuzun girişinde keman eşliğinde öğrencilerimizin hazırladığı yanan mumların arasından, alkışlar eşliğinde salonumuza giren öğretmenlerimiz, yerlerini aldılar ve coşkulu programımız başladı. Oratoryolar, şiirler eşliğinde ilerleyen programımız, öğrencilerimizin kampüsümüzde çektiği öğretmenlerimizin günlük hayattaki görüntülerini yansıtan kısa filmle devam etti. Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öğretmenliğe verdiği önemi anlata tahta başında alfabe öğretirken yaşadığı mutluluk vurgulandı ve O’ nun hayatından kısa kesitler sunuldu. Sunumun ardından öğretmenlerimizden oluşan grubumuz, mini bir konser verdi. Ardından okul koromuzun şarkılarıyla daha da eğlendik.

“Öğretmenler Günü” programımızın son bölümünde tüm öğrencilerimiz sahneye davet ettikleri öğretmenlerimizi Samanyolu şarkısı eşliğinde onurlandırdılar.

Öğrencilerimiz Öğretmenlerimizin En Anlamlı Gününü Kutladılar