Paralimpik Badminton Milli Takım Sporcularımızı Ağırladık

Katıldıkları çeşitli kategorilerde yarışarak ülkemize birçok madalya getiren Paralimpik Badminton Milli Takım sporcularımız, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdiler. Duygusal anların yaşandığı söyleşimizde hiçbir engelin spora engel olmadığı vurgusu yapıldı.

Türkçe öğretmenimiz Elif UYSAL’ın moderatörlüğünde düzenlenen söyleşimizde; oyuncularımızın spora nasıl başladıkları, ulusal ve uluslar arası bazda kazandıkları başarılar, amatör spor branşlarının ülkemizdeki dağılımı ve insanların bakış açıları gibi konular değerlendirildi.

Milli Takım sporcularımız, bu sporu yapmaktaki en büyük gayelerinin Türk bayrağını onurlu ve gururlu bir şekilde dalgalandırmak olarak açıkladılar. Yola çıkarken “Karanlığın sonunda bir ışık vardır.” parolasıyla yola çıktıklarını ifade ettiler.

Öğrencilerimiz program boyunca sporcularımızı alkışlayarak büyük bir sevgi seli oluşturdular. Son bölümde okul yöneticilerimiz Milli Takım sporcularına hediyelerini takdim ettiler.

Paralimpik Badminton Milli Takım Sporcularımızı Ağırladık