3 Aralık’ta Başlayıp Hiç Aralık Kalmayıncaya Kadar Destekçiniziz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’n de değil her gün yanınızdayız düşüncesiyle başladığımız günde öğrencilerimizin bakış açılarını genişletmek amacıyla okulumuzda birçok etkinliğe imza attık.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne her sabah yaptığımız “Paylaşım Zamanı” programıyla başladık. Paylaşım zamanı etkinliğimizde öğrencilerimizi çeşitli konularda bilgilendirerek hiçbir şeyin hayata engel olmadığını vurgulamaya çalıştık.

Etkinliklerimiz çerçevesinde teneffüs saatlerinde bazı öğrencilerimizin gözlerini kapatarak kısa süreliğine ihtiyaçlarını böyle karşılamalarını istedik. Bu süreçte diğer arkadaşları onlara yardımcı oldular. Bu etkinlik sonucunda neler hissettiklerini arkadaşlarıyla paylaştılar.

Lise öğrencilerimize yönelik çalışmalarımızda onlara engeller hakkında bir sunum yaptık ve onların bakış açılarını ölçen bir anket düzenledik. Ayrıca öğrencilerimiz aldıkları işaret dili eğitimini uygulamalı olarak hayata dökerek bir video çekimi yaptılar.

3 Aralık’ta Başlayıp Hiç Aralık Kalmayıncaya Kadar Destekçiniziz