Ortaokulla Tanışma Kahvaltısı

TED Konya Koleji olarak İlkokul 4. sınıf öğrenci ve velilerimizle birlikte “Ortaokulla Tanışma Kahvaltısı”  gerçekleştirdik. Kahvaltı bitiminden sonra velilerimize yönelik, Genel Koordinatör ve Ortaokul - Lise Müdürümüz tarafından sunum gerçekleştirildi.

Ortaokul branş öğretmenlerimizin tanıtımı yapıldı. Ortaokul branş öğretmenlerimizin dönem içinde ne tür etkinlikler yaptıkları ve derslerin içeriğine yönelik bilgiler verildi, ortaokulda yapmış olduğumuz kulüp çalışmalarına yönelik bilgiler de aktarıldı.

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizin katıldığı LGS’de TED Konya Koleji öğrencilerimizin başarılarını anlatan, istatiksel bilgiler paylaşıldı. Gerçekleştirdiğimiz kahvaltımızda, öğrencilerimiz, velilerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte güzel bir cumartesi günü yaşadık. Tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ortaokulla Tanışma Kahvaltısı