TED Konya Koleji Minikleri Yerli Malı Yurdun Malı Dedi

Her yıl 12-18 Aralık’ta kutlanan Tutum, Yatırım Ve Yerli Malları Haftasını unutmayan TED Konya Koleji öğrencileri hazırladıkları etkinliklerle neşeli anlar yaşadılar.

Yapılan programda; İhtiyaçların daha çok milli kaynaklardan karşılanması gerektiğinin altı çizildi. Bu gün yurdumuzda her türlü araç ve gerecin yerli ve milli imkanlarla yapılmakta olduğu, topraklarımızda her türlü ürün yetiştirildiği, ülke olarak dışa bağımlılığın büyük oranda azaltmamız gerektiği vurgulandı. Bunun için her yurtsever vatandaşımızın tutumlu olması ve yerli malı kullanımında duyarlı olması, yerli malı kullanmaya özen göstermesi ve ülkesine sahip çıkması gerektiği öğrencilerimiz tarafından vurgulandı.

Etkinlikler kapsamında Anaokulu ve 2. Sınıf öğrencilerimiz ve aileleri, getirdikleri yöresel yemek ve ürünleri davetlilere ve diğer öğrencilere ikram etti.

Öğrencilerimiz Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası için hazırladıkları gösterilerle aldıkları kaliteli eğitimi bir kez daha gözler önüne serdi.

TED Konya Koleji Minikleri Yerli Malı Yurdun Malı Dedi