Kodlama Haftasını Kodlarla Kutladık

3-9 Aralık “Bilgisayar Bilimleri Eğitimi Haftası" (Computer Science Training Week) çerçevesinde tüm dünyada code.org öncülüğünde yapılan "Hour Of Code" (Kodlama Saati) etkinliğine TED Konya Koleji olarak katıldık.

Bir hafta öncesinden bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz yaş gruplarına ayrılarak birtakım hazırlıklar yaptılar. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde bilişim öğretmenimiz tarafından belirlenen etkinlikler düzenlendi. Laboratuvarın değişik yerlerine bilgisayar bilimine dikkat çekmek için çeşitli afiş ve posterler asıldı ve etkinliğin sonunda kodlama saatini tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları verildi. Böylece 3. sınıftan 5. sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz, Bilgisayar Bilimi eğitiminin önemini tüm dünya çocuklarıyla birlikte kodlayarak kavramış oldular.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kodlama Haftasını Kodlarla Kutladık