"Bir Defter Bir Kalem Bizden" Projemiz Tamamlandı

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Proje Geliştirme Kulübü öğrencileri ile birlikte yeni çalışmalar ışığında bir projeye daha imza attılar.

Kurulduğu tarihten itibaren birçok çalışmaya ön ayak olan öğrencilerimiz; Mavi Kapak, Doğaya Saygı-Geri Dönüşüm, Huzurevi ve Barınak ziyareti projelerinin ardından “Bir Defter Bir Kalem” projesini de tamamladılar.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz, Proje Geliştirme Kulübü ile birlikte Konya-Karatay Saraçoğlu TOKİ Mustafa Çetin İlkokuluna kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Ziyaret edilen ve toplanan malzemelerin iletildiği okulda çok iyi ağırlanan öğrencilerimiz, ayrıca yanlarında götürdükleri diğer hediyeleri de minik kardeşlerine takdim ettiler.

"Bir Defter Bir Kalem Bizden" Projemiz Tamamlandı