TED Konya Koleji Anaokulu Öğrencilerimizin Portfolyo Heyecanı

Öğrencilerimizin gelecekteki öğrenmelerine ışık tutabilmek; gerçekte ne öğrendiğinin somut resmini çizebilmek; öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemek ve ilgi alanlarını geliştirmek; olaylara bakış açısını değerlendirebilmesi, çok yönlü düşünebilmesi, yaratıcılık yönlerinin geliştirilmesini sağlamak, çocuğun okula geldiği günden bu güne olumlu yönde kazandığı ve geliştirdiği davranışları sergilemek amacıyla 12 Ocak 2019 saat 10.30-12.40 arası anaokulumuzda velilerimizin de katılımı ile portfolyo etkinliği düzenlendi.

Portfolyo; öğrencinin kendini ifade etme, yorum yapma ve öğrendiklerini başkaları ile paylaşma yeteneğinin sergilenmesidir.

Okulumuz öğrencileri eğitim öğretim yılı başından bu tarafa yaptıkları çalışmalarını anne ve babalarıyla paylaştılar, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları etkinlikleri ailelerinin katılımı ile yapmanın, kendilerini ifade etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimiz portfolyoda yaptıkları başarılı çalışmalarla göz doldurdular. Öğrencilerimize, velilerimize öğretmenlerimize katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

“TED’Lİ OLMAK AYRICALIKTIR”

Haberin fotoğrafları için tıklayınız...

TED Konya Koleji Anaokulu Öğrencilerimizin Portfolyo Heyecanı