Okulumuz Öğrencilerinden Bir Örnek Davranış Daha

Okulumuz İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, 28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü’nde Mavi Kurdele dağıtarak farkındalık yaratan bir çalışma gerçekleştirdiler.

Her yıl şubat ayının son günü, dünya üzerinde yaklaşık 350 milyon kişiyi etkileyen nadir görülen hastalıklara dikkat çekmek amacıyla 28 Şubat Nadir Hastalıklar günü olarak kabul edilmektedir. Bu hastalıkların %80’i genetik nedenlere bağlıdır ve ülkemizde de görülme sıklığı yüksektir. Bu düşünceyle Nadir hastalıklara dikkat çekebilmek ve farkındalık yaratabilmek adına okulumuz TED Konya Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve personelimizle mavi kurdele takarak  ‘’Bir Milyon Mavi Kurdele’’ projesine katıldık. TED Konya Koleji olarak her zaman FARKINDAYIZ, YANINIZDAYIZ.

Okulumuz Öğrencilerinden Bir Örnek Davranış Daha