Öğrencilerimizden Ulusal Alanda Matematik Derecesi Geldi

Öğrencilerimiz Ankara’da düzenlenen Okullar Arası Matematik yarışmasından ikincilik Derecesiyle döndüler.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi tarafından 23 Mart 2019’da “9. Matematik Günleri” yarışması düzenlendi. Bilimsel bir aktivite çerçevesinde okullar arası etkileşimi artırmak, öğrencileri kaynaştırmak, öğrencilere matematiğin farklı yönlerini keyifli bir yarışma ortamı içerisinde göstermek ve yeni bakış açısı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmada; okulumuzu Mehmet Ali Dede, Harun Çeçen, Fatma Nur Er ve Ayşe Sude Çelik temsil etti. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Ankara’nın seçkin okullarından öğrencilerin katılımıyla düzenlenen yarışmada, öğrencilerimiz üstün bir başarı göstererek ikinciliği elde ettiler. Çok sayıda okulun katıldığı yarışmada, TÜBİTAK düzeyindeki soruların zorluğu karşısında takım ruhunu yansıtarak ikinci olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizden Ulusal Alanda Matematik Derecesi Geldi