TED Tam Eğitim Bursu Sınavımız Yapıldı

Türk Eğitim Derneğinin her yıl Türkiye genelinde düzenlediği Tam Eğitim Bursu Sınavı, okulumuzda ve tüm TED okullarında 17.494 öğrencinin katılımıyla 38 sınav merkezinde, 813 salonda yapıldı.

Konya genelinde eğitim gören 4. 5. ve 8. Sınıfların katıldığı TED Tam eğitim Bursu sınavımız 30 Mart 2019 Cumartesi günü okul kampüsümüzde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde yapılan merkezi sınav ve sonrasında başarılı olan öğrencilerle gerçekleştirilecek mülakat sonucuna göre (ev ziyaretleri) öğrencilerin seçildiği Tam Eğitim Bursu (TEB) ile sadece okul ücretleri değil; cep harçlığı, servis, yemek, kitap-kırtasiye, kıyafet, yatılı ise pansiyon giderleri olmak üzere tüm eğitim masrafları karşılanmaktadır.

Sisteme girmeye hak kazanarak TED Okullarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin, üniversite eğitimleri boyunca da bursları devam etmektedir. Ayrıca, üniversite öğrencilerinin staj ve kariyer takiplerinin yapıldığı sistemde, mezun öğrencilerin işe yerleşme süreçleri de desteklenmekte ve izlenmektedir.

TED Tam Eğitim Bursu Sınavımız Yapıldı