"23 Nisan Çiçekleri" TED Konya'da Açtı

Büyük liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 23 Nisan 1920’de TBMM’yi açarak bu anlamlı günü tüm çocuklara armağan ettiği günün 99. yılını okulumuzda düzenlediğimiz programla K-12 bütünlüğü içerisinde kutladık.

Konferans salonumuzda saat 10.00’da başlayan programımıza saygıdeğer velilerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve bu günü daha da anlamlı kılan öğrencilerimiz katıldı.

Her anıyla çocuklarımızın neşesini yansıtan programımız, Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimize yönelik saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’mızla başladı. İlkokul Müdürümüz Sayın Bahattin DEMİR, bu bayramın önemini ve neden çocuklara armağan edildiğini anlattı. Bu bayram için günler öncesinden Sınıf Öğretmenleri Emine AYDÖNER rehberliğinde hazırlanan 3/A Sınıfımız “23 Nisan Çiçekleri” adlı piyesi sergilediler. Anaokulu Sarı Sınıf öğrencilerimiz misafirlerimizi selamlayarak dans gösterilerini sundular. Dünya çocuklarının sahip olduğu hakları ortaokul öğrencilerimiz dile getirerek İngilizce şarkılar eşliğinde sevinç ve mutluluklarını yansıttılar.

Programımızın ilerleyen bölümlerinde 3/A Sınıfımız tekrar sahne alarak Anadolu Ateşi dans gösterisini sundular. Son bölümde çocuklarımızdan kurulu okul koromuz sahne alarak cıvıl cıvıl şarkılarıyla bizleri mutluluklarına ortak ettiler.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

"23 Nisan Çiçekleri" TED Konya'da Açtı