9 ve 10. Sınıflarımız ile Eskişehir’deydik

9 ve 10. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Eskişehir gezimizi keyifle tamamladık.

26 Nisan Cuma günü gerçekleştirdiğimiz gezimiz Sazova Bilim Sanat ve Kültür Merkezi ile başladı. Masal Şatosu, Korsan Gemisi, Yapay Gölet, Bilim ve Deney Merkezi, Esminyatür gibi alanları gezen öğrencilerimiz Kültür Merkezinde bulunan sergiye de katıldılar.

Sonrasında Odun pazarı Bölgesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Eskişehir Balmumu Müzesi ve Porsuk Çayı gezi noktalarını öğretmenleri eşliğinde gezen öğrencilerimiz Espark ile gezi turumuzu tamamladılar.

Eskişehir’i tanıma, tarihi ve kültürel yapısını yerinde inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz yeni tecrübeler yaşamanın verdiği mutlulukla Eskişehir’den ayrıldılar.

9 ve 10. Sınıflarımız ile Eskişehir’deydik