Yıl Sonu Sergimiz Fuaye Alanımızda Açıldı

Öğrencilerimizin ürünleri okulumuz idari katta yer alan fuaye alanında sergilenmeye başlandı. TED Konya Koleji Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin bir yıl boyunca derslerde üzerinde çalıştıkları eserler görücüye çıktı. Bilim ve sanatın ışığında yüzünü geleceğe çeviren öğrencilerimizin duygularının farklı bakış açılarıyla oluşturduğu eserlerin sergilenmesi yıl sonuna kadar devam edecek. Sergimizde ayrıca Teknoloji –Tasarım derslerinde oluşturulan eserler de yerini aldı.

20 Mayıs Pazartesi günü okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla açılan sergimizde; karakalem çalışmaları, akrilik tuval çalışmaları, kil çalışmaları, ahşap çalışmaları, atık malzemelerden oluşturulan geri dönüşüm çalışmaları ve birçok farklı ürün yer alıyor.

Yıl Sonu Sergimiz Fuaye Alanımızda Açıldı