Minik TED’liler Sahnemizi Gururla Doldurdular

TED Konya Koleji Anaokulu öğrencileri hazırladıkları yılsonu gösterisiyle büyülediler.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının sonuna yaklaşırken yılsonu programlarımızı sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda sırayı yılsonu gösterisi için Anaokulu Sarı ve Yeşil Sınıf öğrencilerimiz aldılar.

28 Mayıs günü Hatice&Şükrü BAĞRIAÇIK Konferans Salonunda düzenlediğimiz programımıza sevgili velilerimiz, öğretmenlerimiz ve bütün öğretmenlerimiz katıldılar. Katılımcılara hitaben “Hoş Geldiniz” şiiriyle başlayan programımız, öğrencilerimizin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan parça parça bölümler sundukları etkinliklerle devam etti. Minik TED’liler şarkılar eşliğinde drama gösterimi, İngilizce seslendirmeler ve kısa skeçler ve modern danslar sergilediler. Öğrencilerimizin öğrendiği her şeyi kusursuzca sunmaları bizleri ve ailelerini gururlandırdı. Alkışlarını miniklerimizden esirgemeyen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Minik TED’liler Sahnemizi Gururla Doldurdular