Meşalelerimizin Mezuniyet Töreni Büyük Bir Katılımla Yapıldı

Okulumuzda 2019 mezunları için görkemli bir kep töreni gerçekleştirdik.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesine bir hafta kala düzenlediğimiz mezuniyet töreni ile öğrencilerimizi bir üst kademeye uğurlamanın mutluluğunu yaşadık. Başarılarla dolu bir yılın ardından okulumuz Anaokulu (Sarı ve Yeşil Sınıf), 4. Sınıflarımız, 8. Sınıflarımız ve 12. Sınıflarımız keplerini attılar. Mezuniyet törenimize velilerimiz, yönetim kadromuz, öğrencilerimiz ve büyük emeklerle onları yetiştiren öğretmenlerimiz katıldılar. Programımızda konuşmalarını yapan Genel kurucu Müdürümüz Gülören Kale ve Genel Koordinatör Müdürümüz Erdoğan Özmen, öğrencilerimizi bir üst kademeye uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek onlara başarılar dilediler. Sırasıyla sınıf sınıf başarı belgelerini alan öğrencilerimiz, yıl içinde yaşadıkları özel anları anlatan slaytla zamanda yolculuğa çıktılar. Okulumuzda başarı göstererek birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimizin ödüllendirildiği törenimizde; okulumuzu il dışında çeşitli branşlarda temsil eden öğrencilere de ayrıca belgeleri takdim edildi. 12. Sınıf öğrencilerimizin bayrak ve flamalarını 11. Sınıf öğrencilerimize teslim etmesinin ardından kepler havaya atılarak mezuniyet törenimizin son aşaması da gerçekleşmiş oldu.

Öğrencilerimize çıkmış oldukları bu yeni eğitim yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Meşalelerimizin Mezuniyet Töreni Büyük Bir Katılımla Yapıldı