Sahnemizden Yıldızlar Geçti

TED Konya Koleji öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında fark yaratmaya devam ediyor.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılı başında oluşturdukları Tiyatro ve Drama Kulübü öğrencileri sezon finalini Üstün Dökmen’in yazdığı “Komşu Köyün Delisi” oyunuyla yaptılar.

TED Konya Koleji Tiyatro Topluluğu öğrencilerimiz, Üstün Dökmen’den uyarlanan “Komşu Köyün Delisi” oyunuyla velilerimize ve sanatseverlere keyifli anlar yaşattılar. Okulumuz konferans salonunda sergilenen oyunda, öğrencilerimizin performansları yıldızlar geçidini andırdı. Öğrencilerimiz, oynadıkları rollerin özümseyerek seyircimizden büyük alkış topladılar. Öğrencilerimize ve oyunu sahneye koyan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sahnemizden Yıldızlar Geçti