Öğrencilerimiz Uludağ Yaz Kampına Katıldı

TED Genel Merkezinin her yılın sonunda tüm TED okullarının katılımıyla düzenlediği Uludağ Yaz Kampı 26 Haziran - 2 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Okulumuz öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çiğdem Çayır rehberliğinde kampa katıldılar.

Kampa katılan öğrencilerimiz; muhteşem bir manzara eşliğinde rutin hayattan uzaklaşarak birçok sanat ve spor etkinliğiyle günlerini geçirdiler. Tüm TED okullarından gelen macerasever öğrencilerle tanışıp kaynaşma fırsatı bulan öğrencilerimiz, yeni yeni gruplara dahil olarak kendini ve başkalarını keşfetmenin yanında yaparak- yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar. Etkinliklerde dil eğitiminin önemi de vurgulanarak birçok etkinlik İngilizce olarak gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Uludağ Yaz Kampına Katıldı