Ted Konya Koleji 2019 2020 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi.

TED KONYA KOLEJİ, 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı açılış programı okulumuzda düzenlenen törenle yapıldı. Türk Eğitim Derneği çatısı altında eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştiren TED KONYA KOLEJİ yeni meşaleler yetiştirmek üzere yeni bir sezonun açılışını yaptı.

Okul açılış programımız Lise Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni 0Nilgün Uzunöz’ün sunuculuğunda idari kadromuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve saygı değer velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Programa Ulu Önder Atatürk’ün, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak ardından da İstiklal Marşı ve TED  Marşını okuyarak coşkuyla başladık .Okul açılış konuşmasını Okul Lise Müdürü Erdoğan Özmen yaparken, eğitim ordumuza yeni katılan öğretmenlerimize TED Meşalelerini Sayın Kurucu Müdürümüz Gülören Kale takdim etti. Öğrencilerimizin de katkısıyla hazırlanan programda 12. Sınıf öğrencimiz Fatmanur Er İlköğretim Haftası’nın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin “Okula Başladık” şarkısı heyecan ve coşkuyla söylendi. Müzik Öğretmeni Ömer Öztaş’ın gitar eşliğinde söylediği şarkılarla birlikte programımız sona erdi.

TED KONYA KOLEJİ olarak ; başta TED ailesi olmak üzere tüm eğitim camiasına başarı dolu, mutlu bir yıl diliyoruz.
Ted Konya Koleji 2019 2020 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi.