Kolejliler Tanışma Kahvaltısına Aileleriyle Katıldılar

TED Konya Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencileri tanışma etkinliğinde bir araya geldiler. 13 Ekim Pazar günü organize ettiğimiz kahvaltı ve at binme etkinliğine öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimiz katıldılar. Orta Asya’dan Anadolu’ya olan serüvenimizde hep yanımızda olan atlardan, modern şehir hayatı yüzünden ayrılıyoruz. Ancak Atların büyülü dünyasından çocuklarımızı mahrum etmemeliyiz. Özellikle gelişim çağındaki çocukların fiziksel, psikolojik gelişimlerine katkıları ve sosyal faydaları saymakla bitmez. Biniciler ortak bir at sevgisini ve ortak binicilik deneyimini paylaşırlar ve bu paylaşım bir arkadaşlık oluşturmak için iyi bir temeldir.

Selçuk Üniversitesi Binicilik Kulübünde düzenlenen  etkinlik boyunca birbirleriyle tanışan ve kaynaşan velilerimiz, birlikte güzel zaman geçirmenin yanında TED aidiyetini tanıma fırsatı buldular. Kahvaltının ardından öğrencilerimiz, mutluluk ve heyecanla maneje geçerek görevliler eşliğinde güvenlikli bir biçimde at bindiler.

Kolejliler Tanışma Kahvaltısına Aileleriyle Katıldılar