Kalbimiz Cumhuriyet Coşkusuyla Attı

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, bundan tam 96 yıl önce: “Efendiler, yarın Cumhuriyet’i ilan ediyoruz.” diyerek bağımsızlık ve millet iradesi meşalesini yaktı. 96 yıllık çınarımız, ektiğimiz bağımsızlık tohumlarıyla gençlerimizin ufkunda yeşermeye devam ediyor.

Bugün her taraf kırmızı beyaz, bugün Türkiye’nin en büyük bayramıdır. Atamızın mirası olan bu en büyük bayramı, okulumuz bünyesinde gönlünü TED’e adamış her bir neferle doyasıya kutladık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız, Cumhuriyet’i anlatan duygusal bir sinevizyonla devam etti. Programımızın ikinci aşamasında bu anlamlı gün için hazırlanan öğrencilerimizin gösterileri yer aldı. Yapılan sunumlar ve gösteriler, geleceğe emin adımlarla yürüyen TED gençliğinin aidiyetini gönülden yansıttı.

Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlu olsun.

Kalbimiz Cumhuriyet Coşkusuyla Attı