ATA'mızı Anarak Geleceğe Yürüyoruz

Atamızı sonsuza kadar yaşatmanın Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı genç nesiller yetiştirmekten geçtiğine inanıyor ve aramızdan ayrılışının 81. yılında Ulu Önder Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
TED Konya Koleji olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ü okulumuzda düzenlenen törenle yâd ettik. Okulumuz bahçesinde siren sesinin çalmasıyla başlayan törenimiz, idarî katımızda hazırlanan resim sergisinin açılmasıyla devam etti. Ardından tüm konuklarimiz konferans salonuna geçerek hazırlanan anma törenimizi takip ettiler.
Hazırladığımız anma töreninde K-12 bütünlüğünde Atamızı ve bıraktığı eserleri dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Şiirler, şarkılar, oratoryolar eşliğinde temsili uygulamalarla ve okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı videolarla duyurduk sesimizi. Aradan 81 yıl geçse de Mustafa Kemal'le geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimizi anlattık.
Ey büyük Atamız! Bugün sen olmasan da bekçilerin emanetine sahip çıkmaya her zaman hazır.

Ruhun şad olsun!

ATA'mızı Anarak Geleceğe Yürüyoruz