TÜM HABERLER

TED Konya Koleji Öğrencileri Ata'sını Ziyaret Etti

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik planlanan sosyal etkinliklerimiz ve kültürel gezilerimiz devam ediyor.

Okulumuzda "Mezunlar Derneği" Kurma Çalışmaları Başladı

Konya’nın büyük bir değeri olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren TED Konya Koleji, mezun olan öğrencilerinin K-12 bütünlüğünü korumak amacıyla “Mezunlar Derneği” çalışmalarına başladı.

Engel Olma, Destek Ol Etkinliğimiz

TED Konya Koleji öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm ülke genelinde düzenlenen kampanyalar çerçevesinde duyarlılıklarını göstererek

Fetih 1453 Sergimizi Açtık

10. sınıf ders müfredatı içerisinde yer alan Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul’ un Fethi konusunu kapsayan “FETİH 1453” sergimizi açtık.

Minik Ellerin Turşu Etkinliği

Anaokulu Sarı, Mavi ve Yeşil Sınıf öğrencilerimiz bir araya gelerek Kolej sokağında “Turşu” etkinliğini gerçekleştirdiler.

TED Genel Merkezimiz Okulumuza Bir Çalışma Ziyareti Düzenledi

TED Genel Merkezi Okul Geliştirme Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü yetkilileri görüşmeler yapmak amacıyla 28 Kasım 2017 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.

Unutulmaz Bir Öğretmenler Günü Programını Geride Bıraktık

Okulumuz bugün harika bir günü kutlamanın büyük gururunu yaşadı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olarak bütün öğretmenlere armağan ettiği

Polatlı Tarihi Alanlar Gezisi Yapıldı

17 Kasım Cuma günü TED Konya Koleji 8. ve 11. sınıf öğrencilerimizle Polatlı Tarihi Alanlar Gezisi etkinliğini gerçekleştirdik.

Minik Ellerden Geri Dönüşüme Katkı

Anaokulu öğrencilerimiz çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Severek ve eğlenerek yaptıkları çalışmaları sergileyen Anaokulu öğrencilerimiz,

Üniversite Tanıtım Günlerimiz Devam Ediyor

Okulumuz rehberlik servisinin 11. ve 12. sınıf öğrencileri için planladığı üniversite tanıtım günlerimize ara vermeden devam ediyoruz.