TÜM HABERLER

Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldılar

Öğrencilerimiz Yabancı Dil Eğitiminde kendilerini uluslararası alanda da ispatladılar. Bir önceki eğitim-öğretim yılında yapılan Cambridge Uluslararası

11. Sınıflarımıza Raunt Sistemini Tanıttık

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 11. sınıflarımız için uygulamaya koyduğumuz Raunt sistemi öğretmenlerimizden sonra öğrencilerimize de tanıtıldı.

Velilerimizle Tanışma Toplantılarımız

Eğitim sürecinde önemsediğimiz noktalardan biri olan veli-öğretmen-öğrenci işbirliğini sağlamak amacıyla tanışma toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Okulumuzda Üniversite Tanıtım Seansları Başladı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla 12. Sınıflarımıza yönelik üniversite tanıtımları da başladı.

Öğrencilerimize Yönelik Kulüp Tanıtımları Düzenlendi

Okulumuzun ilkokul kademesinde yer alan öğrencilerimiz için faaliyet gösterecek olan kulüplerimizin tanıtımları okul bahçemizde yapıldı.

85. Türk Dil Bayramı Kutlu Olsun!

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programımızı Düzenledik

TED Konya Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına okul bahçemizde düzenlenen törenle “Merhaba” dedi.

Oryantasyon Eğitimlerimiz Başladı

Okulların açılmasına bir hafta kala Anaokuluna, 1. Sınıfa ve 5. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak planladığımız “Oryantasyon Eğitimi” miz 11 Eylül Pazartesi

Öğretmenlerimiz Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bayram tatilinin sona ermesiyle 5 Eylül Salı gününden itibaren çalışmalarına yoğun bir tempoyla başlayan öğretmenlerimiz, öğle yemeğinde buluştu.

Bilişim Garaj Akademisi Çalışmalarımız Devam Ediyor

Bilişim Garaj Akademisi, multimedya destekli binlerce sayfalık online eğitim içerikleri, sürekli ve sık sık düzenlediği yüz yüze/online eğitici eğitimleri