TÜM HABERLER

Öğretmenlerimiz TED Soru Bankası Çalıştayı’na Katıldı

Türk Eğitim Derneği, TED Okulları Ortaokul Kademesi Soru Bankası Çalıştayı 26-29 Haziran tarihleri arasında TED Rönesans Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Öğretmenlerimize “Sınıf Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar” Sunumu Yapıldı

Çeşitli aktiviteler ve çalışmalarla geçen seminer dönemimiz, farklı konukların katılımıyla daha da renkleniyor.

Prof. Dr. Hakan Sarı ile Ölçme-Değerlendirme Seminerimiz

Okulların kapanması ve bayram tatilinin ardından seminer dönemi çalışmalarımız için öğretmenlerimiz bir araya geldiler. Tüm öğretmenlerimizin katıldığı seminer dönemi çalışmalarımız dolu dolu geçiyor.

Okulumuzda Karne Heyecanı Yaşandı

Eğitim ve Öğretimde kalitenin artması için uğraş veren Türk Eğitim Derneğinin yol göstericiliğinde, Çağdaş bir eğitim anlayışına sahip bireyler

İlkokul Öğrencilerimizden LÖSEV’e Destek

İlkokul Resim ve Tasarım kulübü öğrencileri ders öğretmenimiz Hicran Varlık’ın rehberliğinde müthiş bir yardım kampanyası düzenlediler.

2018 Mezunlarımız Keplerini Attılar

TED Konya Koleji 2018 mezunları okulumuz konferans salonunda düzenlenen görkemli bir törenle mezuniyet belgelerini alarak keplerini attılar.

5 Haziran Dünya Çevre Gününü Kutladık

Doğa tüm insanlığın malıdır. Onu yaşanabilir kılmak herkesin görevidir. Bizden sonra gelecek kuşaklara temiz bir dünya bırakmak sorumluluğumuzu unutmamalıyız.

Kitap Kurtlarımız Belgelerini Aldılar

2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkçe öğretmenlerimiz Yasemin Özcan, Elif Uysal ve Kadir Ulaş önderliğinde yapılan

9. Access Programımızın Başlangıç Toplantısı Yapıldı

TED Konya Kolejinde düzenlenecek olan "Access 9 Sosyal Sorumluluk Projesi" için 21 Mayıs Pazartesi günü okulumuzda bir açılış töreni düzenlendi.

Öğrencilerimiz Akıl Oyunları Yarışmalarına Katıldılar

TED Konya Koleji öğrencileri kültürel, sportif etkinliklerin yanında bilimsel etkinliklerle de kendilerini test etme ve ulusal platformlarda yarışma fırsatı buluyorlar.